Snugi copati Unicorn pastel lila

21.90  z vključenim DDV.

SNUGI COPATI VELIKOST
Kako izmeriti nogico

Ne pozabite, da je potreben dodaten prostor v čevlju, ki pa je odvisen od tipa obutve.

  PRIMER:
 1. Velikost stopala 12x5cm - iščemo čevlje z notranjo dolžino  13-13,2cm in notranjo širino približno 5,2 do 5,4 cm.
 2. Velikost stopala 17 × 6,5 cm - iščemo čevlje z notranjo dolžino 18cm-18,2 cm in notranjo širino najmanj 6,7 do 6,9cm.
 3. Velikost stopala 16 × 6,5 cm - iščemo copate, sandale ali  gumijaste škornje z notranjo dolžino 16,7-17 cm in notranjo širino 6,7-6,9cm.
VELIKOSTDOLŽINA
20za stopalo do 12,2cm
21za stopalo do 12,9cm
22za stopalo do 13,8cm
23-24za stopalo do 14,9cm
25za stopalo do 16cm
26-27za stopalo do 16,8cm
28-29za stopalo do 18cm
 • izjemno lahki, zračni in mehki copati,
 • izdelani iz naravnih materialov s certtifikati Oeko Tex standard 100,
 • ZUNANJOST:: copati Snugi so narejeni iz barvite bombažne tkanine
 • NOTRANJA STRAN:: copati so podloženi s prožno bombažno tkanino z značilno mehko površino, kar daje občutek mehkobe in udobja.
 • NOTRANJA STRAN PODPLATA:: je iz dolgodlakega pliša, ki daje občutek mehkobe  in zagotavlja popolno zračnost v vseh letnih časih.
 • PODPLAT:: zunanja stran podplata je sestavljena iz mikrosemiša na katerem je nanešen protizdrsni silikon, ki preprečuje zdrse in omogoča varne prve korake.

 

                 Pri nas je nakupovanje  varno!

Opis produkta

Snugi copati Unicorn pastel lila

Snugi copati Unicorn pastel lila 23-29:

 • izjemno lahki, zračni in mehki copati,
 • izdelani iz naravnih materialov s certtifikati Oeko Tex standard 100,
 • Zunanjost: copati Unicorn pastel lila so narejeni iz barvite bombažne tkanine
 • Notranja stran: copati so podloženi s prožno bombažno tkanino z značilno mehko površino, kar daje občutek mehkobe in udobja.
 • Notranja stran podplata: je iz dolgodlakega pliša, ki daje občutek mehkobe in zagotavlja popolno zračnost v vseh letnih časih.
 • Podplat: zunanja stran podplata je sestavljena iz mikrosemiša, na katerem je nanešen protizdrsni silikon, ki preprečuje zdrse in omogoča varne prve korake.

Znano je, da je bosonoga hoja najboljša za otroke. Snugi copati Unicorn pastel lila so narejeni iz mehkih, udobnih, lahkih in zračnih materialov, ter so najboljši približek bosi hoji.

 

Snugi copati Unicorn pastel lila so ročno izdelani v Sloveniji.

Otroški copati so pralni ter hkrati udobni, zračni, mehki in nedrseči.

Copatki so narejeni iz prijaznih materialov. Vsi materiali, ki se uporabljajo imajo certifikat Oeko Tex standard 100, razreda I (odobreni za neposreden stik z občutljivo kožo dojenčkov in otrok).

Zaradi svoje sestave se noge v copatkih ne potijo in so primerni za vse letne čase. Copati za otroke Snugi copati Unicorn pastel lila so kot nalašč za vse starosti. Primerni so tako za doma kot v vrtcu.

Snugi otroški copati se ne sezuvajo, otrok si jih zelo enostavno obuje brez pomoči. Ker so zelo mehki, podplat pa zelo prožen in nizek, otroka ne ovirajo pri igri na tleh.

Zakaj otroški copati Snugi?

Mehki otroški  Snugi copati Unicorn pastel lila so narejeni iz naravnih materialov in so priporočeni s strani fizioterapevtov in pediatrov, saj kot takšni copati omogočajo stopalu primerno ravnotežnostno odzivanje, primerno čutno izkušnjo in dobre pogoje za razvoj dinamične stabilnosti v gležnjih.

Otroci v vrtcu preživijo ogromno časa, zato morajo copati omogočati čim boljše gibanje stopala oziroma gležnja, kar pomeni lahek, mehek in nizek copat. V prstnem predelu morajo biti dovolj široki, da se prstki lahko razširijo.

Prav tako morajo biti zračni, da se zagotovi dobra higiena stopala, ter prepreči razvoj glivične okužbe – in prav vse te lastnosti copati Snugi imajo.

Ob intenzivni uporabi se podplati sčasoma obrabijo.

 

OPOMBA:

Vzorci se lahko na dejansko sliko razlikujejo, prav tako se lahko rahlo razlikuje barvi odtenek, zaradi različnih nastavitev ekranov. Ker so copati izdelani ročno, so možna minimalna odstopanja.

Želimo vas opozoriti, da copati niso namenjeni zunanji uporabi in uporabi na grobih površinah. Takšne vrste obrabe ne moremo upoštevati kot reklamacijo.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri velikosti nas kontaktirajte tukaj.

Dodatne informacije o produktu

SNUGI COPATI

20, 21, 22, 23-24, 25, 26-27, 28-29

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Snugi copati Unicorn pastel lila”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja