Your Cart

POKLIČITE NAS NA 040-202 603

INFO@ENOLLA.EU

PRIJAVA   |   MOJ RAČUN   |   SEZNAM ŽELJA

Pomoč uporabnikom

Naša srčna ekipa je vedno tu, da pomaga.

POKLIČITE NAS NA +38640202603

STOPI V STIK Z NAMI INFO@ENOLLA.EU

Odgovori na pogosta vprašanja o nakupu

NAROČILA IN DOSTAVA

Artikle, ki so na zalogi  po navadi pošljemo v roku 2-4 delovnih dni.

Pojdite v MENI, poiščite zavihek “MOJ RAČUN” tam se lahko prijavite z vašim e-mailom računom, geslo boste prejeli na vaš e-mail račun katerega ste vpisali, traja lahko tudi več minut, da se prikaže v vašem e-poštnem predalu. Sporočilo poglejte tudi pod “spam” ali promocijska sporočila. Kasneje  lahko geslo spremenite po želji v zavihku “sprememba gesla”.

V kolikor ste že naročilo oddali potem sprememba naslova ni več mogoča. Če imate uporabniški račun pa lahko naslov dostave spremenite pod zavihkom “NASLOVI”.

O vašem stanju naročila vas bomo sproti obveščali preko elektronske pošte.

Če želite preveriti stanje vašega naročila, lahko to naredite preko potrdila o pošiljki, ki smo vam ga poslali na vaš  elektronski naslov, ki je vključeval povezavo za sledenje pošiljke.

Ali pa nam pišete na info@enolla.eu

Če želite preveriti ali je vaše naročilo  pravilno oddano, lahko to preverite v elektronskem sporočilu, kjer smo vam poslali potrdilo o naročilu.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede naročila, nas lahko kadarkoli kontaktirate na našo pomoč uporabnikom po elektronski pošti na info@enolla.eu kjer vam bomo z veseljem pomagali.

V Sloveniji so naši artikli poslani z našim paketnim partnerjem DPD, GLS ali pošto Slovenije.

Stroški pošiljanja so 3,90€. Če je znesek višji, kot 90 eu pa je poštnina brezplačna. Poštnina je brezplačna le ob nakupu dveh izdelkov. V kolikor sta kupljena dva izdelka in potem enega  od teh izdelkov vrnete se vam ob izdelavi dobropisa zaračuna še znesek poštnine.Možnost imate tudi osebni prevzem, kjer lahko paket prevzamete po predhodnem dogovoru na naslovu dunajska cesta 229, 1000 Ljubljana.

Nakup na Enolli lahko opravite tudi brez uporabniškega računa. Vseeno pa vam predlagamo, da si ustvarite uporabniški račun saj lahko sledite svojim naročilom in tudi izdeleke vrnete preko uporabniškega računa v kolikor vam izdelek ne bo odgovarjal.

Odgovori na pogosta vprašanja o menjavi

VRAČILA IN MENJAVE

-VRAČILO IZDELKA 

1. korak: Izpolnite obrazec za vračila, ki ga dobite spodaj pod vprašanji tako da označite ustrezno polje z razlogom za vračilo ali pa izpolnite zahtevek, katerega ste prejeli v paketu.

2. korak:

  • Blago je treba vrniti v roku 14 dni,
  • Blago ne sme biti nošeno, spremenjeno ali oprano
  • Obutev mora biti v originalni škatli v izvirnem stanju brez poštnih nalepk

3. korak: O vračilu izdelka nas prosim o tem obvestite po e-mailu na info@enolla.eu

4. korak: Pošljite obrazec skupaj z izdelki(če je bil izpolnjen  zahtevek, ki je bil priložen v paketu). Če ste zahtevek za vračilo izpolnili na spletni strani potem to ni potrebno.

5. korak: Predlagamo vam, da pošljete paket po priporočeni pošti saj  ste vi odgovorni za blago, vse dokler to ne prispe v naše skladišče ali pa ga osebno dostavite na naš naslov Enolla, Dunajska cesta, 229, 1000 Ljubljana.

Izdelek mora biti ne nošen in v nepoškodovani embalaži, z vsemi etiketami, računom in obrazcem za vračilo blaga.

Direktna menjava vrnjenega artikla žal ni mogoča.

Izdelek lahko zamenjate tako, da ga vrnete in nato ustvarite novo naročilo v želeni velikosti ali barvi.

Naročilo lahko ustvarite takoj ali čakate na vračilo vrnjenega naročila.

Vendar priporočamo, da čimprej postavite novo naročilo, saj nimamo možnosti za rezerviranje blaga v našem sistemu.

Vsak izdelek preden odpošljemo ga tudi skrbno pregledamo in poslikamo v kolikor se zgodi da se izdelek poškoduje med samim prevozom in je dostavljen izdelek poškodovan ali pa na kakršenkoli način ni v redu, potem lahko artikel skupaj z navedbo razloga za vračilo, z obrazcem za vračilo pošljete nazaj na naslov dunajska cesta 229,1000 Ljubljana.

Stroške za vračilo krije kupec sam.

Predlagamo vam, da paket pošljete priporočeno, da nebi prišlo do izgube paketa.

Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri velikosti in modela kadarkoli nas lahko pokličete na 040-202-603 ali pa nam pišete na info@enolla.com.

Naknadno spreminjanje naslova dostave ni možno. Vsa naročila zelo hitro obdelamo zato, vam težko zagotovimo spremembo naslova.

V kolikor ste vpisali napačen naslov nas nemudoma pokličite na 040-202-603 mi pa  se bomo potrudili zamenjati naslov dostave v kolikor izdelek še ni bil odposlan..

V kolikor sprememba naslova ne bo več možna in je bil izdelek že odposlan potem bo paket prišel nazaj k nam. Takoj, ko bo pošiljka pri nas in jo bomo  preverili, boste prejeli  dobropis za naročen izdelek.

V kolikor naročilo še ni bilo  obdelano v našem skladišču in odposlano potem je možen preklic naročila na elektronski pošti info@enolla.com ali na telefonski številki 040-202-603.

Takoj, ko bo vaša pošiljka prispela k nam  jo bomo skrbno pregledali v roku 2-3 dni in v kolikor bo vaša pošiljka nepoškodovana vam  v roku 14 dni vrnemo denar v znesku računa preko načina plačila, ki ste ga izbrali pri naročilu oz. na naveden bančni račun, če je bilo izbrano plačilo z gotovino po povzetju. 

 

 

ZAHTEVEK ZA VRAČILO IZDELKA

ZAHTEVEK ZA REKLAMACIJO IZDELKA

ENOSTAVNA VRAČILA

Izdelke je možno vrniti v 14 dneh po nakupu.

NAKUPUJTE BREZ SKRBI

V naši trgovinici lahko brez strahu nakupujete saj so podatki pri nas varni.

100% VAREN NAKUP

PayPal / MasterCard / Visa